onsdag 17. august 2011

Scrapping - modelloppdrag

Idag fikk jeg plutselig lyst til å scrappe da minstemann satt i badekaret. Greit når bad og scrapperom er så godt som vegg i vegg.

Bilde som ble scrappet idag var to bilder fra "modelloppdraget" til eldstemann :) Den første som ble laget i kveld var med favorittbildet fra lørdagens fotoseanse. Bilde gjorde jeg ingen endringer på, da jeg synes det var bra som det var.


Til tittelen brukte jeg bokstaver fra to gamle klistremerkeark jeg hadde liggende. Noen store, noen små, noen røde og noen sort/grå. Siden jeg var manko på en E - måtte jeg gjøre om en c til en liten e :)


Hele fotograferingen skjedde jo ganske så spontant, så jeg synes derfor det var viktig å få med hele historen om hvordan han ville være med, og min slengkommentar om at han kunne være modell. Det ble derfor et stort skrivefelt på denne albumsiden. 

Noe jeg synes er vanskelig med guttesider er pynten. Jeg kan ikke noe for at jeg ikke liker blomster på gutte-loer (selv om jeg synes andre som pynter med blosmter på guttesider får det fint til), men hva skal man da pynte med? Jeg tar gjerne imot tips. Her har jeg laget egen pynt av sølv/farge papir/folie samt litt knapper...


 Albumside nr to ble i lys gul. På bakgrunnsarket har jeg sprayet med Distress Ink som jeg jeg blandet i en liten sprayflaske, samt litt glimmermist (kanskje ikke så godt å se her, men synes bedre i virkeligheten).


Jeg hadde ikke lyst til å ha noen tittel på denne - da det jo bare et et godt bilde av Even. Jeg fant derimot et ark med masse forskjellige ord i stedet. Ordene passer til gutten og til settingen.Enkelt - men helt greit...Det er jo inn med vimpelrekker - og DET passer jo på guttesider. Dett er mitt første forsøk. Ikke noe dilldall, men neste gang (for det tror jeg nok at jeg vil bruke igjen) gjør jeg nok litt mer ut av dem.


Jeg kjenner at lysten til å lage kort og scrappe er på full fart tilbake etter sommeren og slik sett er det deilig med kortere dager og mørkere kvelder, men samtidig vil jeg IKKE at sommeren skal ta slutt.

Heldigvis er det fremdeles litt varme på dagtid her på Nøtterøy, men nettene er kalde. I drivhuset har vifteovnenen kommet på plass og slår seg på dersom temperaturen blir lavere enn hva agurkplanene mine liker. Jeg håper ennå på MANGE agurker før drivhussesongen avsluttes.

I dag blomstret også en av mine nye engletrompeter som ble kjøpt som en liten stikling i våres. Nå er den en stor plante på en meter og har en aldeles NYDELIG rosa blomst. Den skal dere få se en annen dag ;)

3 kommentarer:

May Britt sa...

Hallo!!

Så bra dette ble!! Fin side og fin gutt og flink mor, knall kombinasjon.

Håper vi får til enda noe mer....

Har fått en ny ide!!

May Britt

line sa...

Gleder meg til den nye ideen ;) Har tenkt litt på tema jeg også.

sisla sa...

Skikkelig fine Loer du har laget her Line. Du er jo helt rå på å ta bilder. Skikkelig fotograf er du. Elsker å være inne her på bloggen din, det er så mye fint her ;-)