onsdag 31. august 2011

Eksplosjonsboks

I forrige ute laget jeg et bestillingskort for ei på jobben. Hun skulle gi bort penger og ville gjerne ha en kreativ måte å gjøre det på. Jeg foreslå en boks og slik ble resultatet - en eksplosjonsboks. Selve boksen bestod av to lag og til sammen 8 "flipper" - den var i hvitt med røde blekk-kanter. Alle flippene var dekorert med ovalerJubilanten er vistnok en flink maler og maler klovner - derav disse som pynter boksen


En barndomsbilde av giver og mottager - så koselig!


Litt stempeltekst - her satt sammen av 3 forskjellige stempeltrykk


En enkel flipp som rett og slett sier "Gratulerer med dagen"I midten hadde jeg laget mange små røde lapper med diverse stikkord om hvem jubilanten var. I tillegg brettet giveren sommerfugler av 50-lapper. Disse ble satt på ståltråd og tredd gjennom begge lagene, festet på undersiden for så å bli skjult av en "laget av" lapp på undersiden av boksen.  Et bilde av jubilanten fikk også plass på en av flippene.  Når man åpnet boksen stod alle de små sommerfuglene og vaiet :)


Lokket til boksen ble laget i rødt. Rødt var en favorittfarge hos jubilanten. Pyntet enkelt med en klovn, noen få blomster og litt bling og swirls.


En liten metallstjerne med "Just for You" fikk plass på båndet rundt kanten.


Og slik ble det endelige resultatet når boksen var brettet sammen. Hele boksen var på 10 x 10 x 10 cm

2 kommentarer:

Pia sa...

Wow! Så flott!

Anne sa...

Fantastisk flott! Herlig, frisk rødfarge og masse flotte detaljer :-)

Ønsker deg en fortsatt fin uke!

Klem :-)