torsdag 30. desember 2010

Eske med kort i julepresang

Det å finne på julegaver til mennesker som har alt er ikke lett. Jeg har en slik "filletante" som vi alltid har fått gaver av, og nå er det barna som får gaver. Vi har ganske mye kontakt, og jeg synes det derfor er hyggelig å gi noe tilbake.

Veldig ofte forsøker jeg å lage noe, og slik ble det også i år. Jeg fant en flott boks med hjemmelagede kort på nettet, og dette synes jeg var mitt i blink.

Boksen er ca 15 x 15 cm og 5 cm tykk, og slik så den ut da den var brettet sammen.


Når du åpner bokser ser den slik ut. Inne i boksen er det tre lommer til henholdsvis store kort på 15x15 cm, småkort på 9 x9 cm og tags

Jeg laget litt forskjellige kort - bursdag, god bedring, vennskap osv. og fylte opp boksen med dette. Både guttekort og jentekort og noen nøytrale.


Teksten jeg har brukt utenfor boksen, er en egenlaget Word-art. Denne finner du ved å klikke på sidefeltet her på Word-art.


På lokket festet jeg en liten sommerfugl.

4 kommentarer:

Nina sa...

Dette må være en flott gave å gi og ikke minst å få :D Har lenge tenkt på å lage noe lignende, men har ikke funnet en mal på eska enda. Har du en mal som er grei å bruke eller har du laget eska på frihånd?
Godt nytt år!

line sa...

Her er en link til hvordan boksen lages for den som måtte være interessert.

http://danniesdesigns.typepad.com/my_weblog/2008/09/stationery-box.html

Anita fra hjerterommet sa...

Wow, for en flott gave, ligger masse arbeid bak en slik jeg hadde blitt superglad i allefall!! Blir helt sjokka jeg når et kort i butikken kan koste 30-50 kr:) Virkelig koselig gave:) Kreativt.

Takk for hyggelig hilsen inne hos meg, det varmer:)

Godt nytt år til deg også!!

Anne sa...

Så flott eske, og herlig gave! Det er jo så koselig å få en gave som det er lagt så mye arbeid og omtanke i :-)