fredag 31. desember 2010

Årets siste timer

Da var vi inne i årets siste timer


og det er kanskje på tide til å tenke tilbake på året som har vært. Fikk det det innholdet du ønsket, hendte det ting du ikke hadde forutsett, både av godt og vondt.


Uansett vi vi i kveld feire årets siste timer, og begynnelsen på det nye. God mat settes på bordet  enten det er kalkun eller annen god mat. Det viktigste er at det er noe som falle i smak både for liten og store, og at vi koser oss sammen.  


Vi voksne koser oss kanskje med vin eller annen god drikke i glasset, og de små får det de synes er godt. Jeg håper allikevel at vi voksne kan begrense oss slik at kvelden også blir en hyggelig opplevelse for de små.

Nyttårsfyrverkeri følger med, og jeg gleder meg til å se de lyse opp på nattehimmelen. 


Jeg ønsker meg ikke så mye for det nye året, da jeg er veldig fornøyd med det jeg har og de jeg har rundt meg. 

Med dette ønsker jeg dere alle en god kveld, tusen takk for det gamle året og alle deres kommentarer her på bloggen min. Det setter jeg stor pris på. Jeg gleder meg til det nye året og det som måtte komme i

1 kommentar:

Anne sa...

Riktig godt nyttår!

Kjempefin blogg du har med mange fine bilder og flotte kreasjoner. I tillegg til at du lager flotte ting er du en dyktig fotograf også!

Jeg mente jeg fulgte bloggen din fra før, men det så faktisk ikke slik ut, så jeg gjør det i alle fall nå ;-) I tillegg har jeg lagt deg til på blogglisten min :-)

Ønsker deg en riktig fin nyttårshelg, og takk for alle hyggelige og generøse kommentarer jeg har fått av deg på din Hobby!

Klem fra Anne