søndag 12. desember 2010

En nydelig vinterdag på Nøtterøy

Onsdag 8. desember var en absolutt NYDELIG dag her på Nøtterøy. Alle trær var dekket med et tykt lag med rim, og det så virkelig ut som et eventyr. Dette er hva som møtte meg da jeg gikk ut av døra den dagen, og da var det jo ikke mulig og ikke hente kamera. Her kommer et lite knippe med bilder som ble tatt mens jeg måtte ut og kjøre allikevel.
 Et par bilder tatt fra Kaldnes inn mot Tønsberg og slottsfjellet.Og et av de ENORME tromlene som Parker leverer sine kabler på.
På dett bilde måtte jeg stoppe langs veien, kanskje ikke så lett å se - men det var så flott når sola skinte i toppen av treet til høyre.

Ute av bilen en liten tur for å ta bilde av frostrøyken over Vestfjorden, så jeg plutselig disse gress stråene...

 .. og ikke minst disse flotte tistlene :)
 Det var så flott med frostrøyken som lå som et teppe på fjorden.

Her er et bilde jeg synes ble ganske tøft. For det første sporene som kjører rett ut, og flytebrygga som faktisk ser ut som den går over til andre siden.

Jeg avslutter med bilde tatt med denne flotte eika - ut gjennom bilvindu...

Det finnes ikke noe vakrere enn naturens egne kunstverk.

Jeg ønsker alle en fortsatt fin adventstid.

5 kommentarer:

Marianne sa...

Så flotte vinterbilder fra Nøtterøy/Tønsbergområdet, vinteren er flott særlig når solen skinner og frosten har tatt skikkelig tak.

Ha en fin kommende uke.
Marianne

Pia sa...

Så mange flotte bilder! Jeg tenker liksom ikke på å ta med meg kameraet ut når det er så kaldt. Men det burde jeg kanskje.... Ha en super søndagskveld!

Torunns- fristed sa...

nydelige vinterbilder :)

Jannicke sa...

halloen:) Har bare brukt en formkakeform til kransen. men kanjo bruke hvertform eller noe også og så drille hull til sløyfe:)

Agnetha sa...

For noen nydelige bilder Line:)