torsdag 11. februar 2010

Nye kort og nye stempel

Sist helg ble det også laget endel kort. Jeg laget bl.a noen med de nye stemplene mine med sommerfugler, og er bare SÅ fornøyd med dem. På dette første kortet har jeg stemplet en av dem på selve kortet. Her synes jeg også at rundingen med rosemotivene var litt artige. En litt annen vri for min del på hvordan jeg bruker stempler... Rosene er malt med H2O mens jenta er malt med Distress Ink.


På dette kortet har jeg funnet frem igjen en av de gamle hit'ene - mønstersaksa med revet kant. Gøy å finne frem litt av det gamle igjen. Også her fargelagt med Distress. De hvite rosene har fåtte en omgang på den brune stempelputa - og vips så var de helt annerledes!

Dette er det største av de nye sommerfulgstemplene. Det er bare SÅ NYDELIG! Nå jeg i tillegg fikk et mønsterark av Anita som passet perfekt til stempelfargen kunne det jo ikke bli bedre.
legg merke til de små sommerfulgene også de fra den nye stempelpakka....


men disse er stemplet på krympeplast - se så fine!


Et til med samme stempel med andre ark.


Også et nytt stempel. Tenkte det skulle bli fint med litt farger, men ble litt i meste laget (selv for meg). Var heller ikke helt heldig med tekststempelet (som jeg stemplet på kanten), så jeg måtte skrive over med sort tusj. Litt dårlig bilde her...


så her er et bilde som viser fargene bedre. Her har jeg blandet både H2O, Distress og vanlig tusj.

Da er det igjen helg for min del. Ble en kort uke for min del (mandag og tirsdag) da minstemann har hostet endel og når han da i tilegg går i naturbarnehage og er ute MANGE timer hver dag, ja da var det ikke noe annet valg enn å være hjemme. Heldigvis er det ikke noe annet enn hosten :-)

2 kommentarer:

Agnetha sa...

Nydelige kort Line :)Og sommerfuglstempelet var bare lekkert!

Lillian sa...

Herlige stempler, og skjønne kort!! :-)

Og så håper jeg minsten er frisk igjen, og får nyte resten av vinteren!
Klem! :-)