torsdag 25. februar 2010

Digitale stempler og jubileum

Jeg synes det er helt utrolig at det faktisk er over 10.000 som har vært innom bloggen min siden jeg starte med blogging. ALLE kan jo ikke være familie og nære venner, så selv om det selvfølgelig er hyggelig at dere er innom, så er det ekstra hyggelig med dere jeg ikke kjenner. Jeg håper det betyr at det jeg skriver, tar bilder av eller lager gir et hyggelig lite avbrekk.
Dere som har lagt igjen en hilsen til meg har jeg alle vært innom, men hvem er du som ikke har lagt fra deg et pip? Det hadde vært veldig hyggelig dersom du la igjen en liten hilsen, så kanskje det dukker opp noe nettopp til deg. Jeg vil ta en liten trekning basert på hilsner i løpet av kort tid som takk for at dere titter innom. Hva det blir - det gjenstår å se.


Motivene som jeg har i dagens innlegg, er alle digitale stempler. Jeg har de siste dagene myst litt på disse digitale motivene som kan skrives ut i ønsket størrelse og brukes til kort. Foreløpig har jeg ikke fått testet ut hvordan de blir når jeg fargelegger dem, og hva som fungerer best der. Planen er å teste ut både farger med og uten vann. Jeg regner med at det fungerer best uten vann, men skal nå forsøke annet også.

Jeg har jo lenge vært på jakt etter stempel med blomster. Slike motiv som kan brukes til mange anledinger og aldersgrupper. Jeg har faktisk funnet noen av dem bland de digitale og gleder meg til å kunne lage noen kort med disse.

Alle tre motivene her idag er digitale stempler som kan lastes ned gratis, ellers finnes det MANGE man kan laste ned mot en symbolsk sum. Jeg gleder meg til å teste dem ut, for hvis de fungerer slik som ønsket er det nok en stor mulighet for at jeg legger igjen noen kroner hos dem som lager disse digitale stemplene. Det finnes nemlig utrolig mange flotte motiver i den digitale stempelverden.

8 kommentarer:

Hanne sa...

Utrolig søte disse digitale stemplene! Har du en link på hvor disse finnes?

Pia sa...

He he, jeg er stadig innom, men det vet du jo...Søte stempler!
Ha ei god helg!

Irene sa...

søte stempler. spesielt kattepusen :-) Hvor finner man slike?

God helg!

May Britt sa...

Takk for tipset, Line.
Likte alle tre, men synes den på kjelken var fin da. Det er jo vinter 1 dag til, og våren starter med snø på bakken.

Nina sa...

Jeg titter innom nå og da ;)Noen ganger lister jeg meg stille ut da ;) Jeg synes du lager så flotte kort, og titter rett og slett innom for inspirasjon.
Klem

Aud Kirsten sa...

Er stadig innom, men er nok ikke så flink til å legge igjen spor etter me, hehe.
Jeg bruker en del digitale stempler, jeg fargelegger med touch eller Promakere det går velidig greit, har ikke så god erfaring med distress, men nå har ikke jeg laserskriver.
Ha en fin dag!

Elins Altmuligblogg sa...

Så herlige disse digitale stemplene var da :o)
Er stadig innom deg, da jeg ser når nytt kommer.
Klem fra Elin

IngerAnn sa...

Flotte stempel. Bruker du spesielle ark når du skriver dem ut, å har du prøvd deg fram til hvilke farvelegging som er best? Hilsen Inger Ann