mandag 2. november 2009

Papir og garn

Det er fremdeles ikke mye av papir som lages her om dagene, men igår måtte jeg bare lage et kort. Kortet var til min bror som feiret 40-års dag. Uten den store inspirasjonen, holdt jeg meg til det gamle, kjente og enkle. Dog denne gangen med broderier også (var heldig som hadde noen ferdigbroderte paneler liggende på vent).

Fargevalget er basert på hvilken farger gaven var pakket inn i (lilla papir med sølv og lilla bånd). Selve kortet er også laget i sølv. Synes allikevel jeg måtte få inn litt andre farger - dermed det blå innslaget i bånd og kake.

Motivet er nok en gang denne nydelige musa (takk Agnetha), den er suveren og passer til de fleste anledninger. Jeg har denne gangen fargelagt det med akvarellblyanter som er dratt ut med vann.Inni stemplet jeg dette stempelet...


Og slik bli kortet ferdig - ikke det mest avanserte, men med null motivasjon er jeg fornøyd med resutatet.Jeg håper lysta til kort snart kommer tilbake for fullt, hvis ikke spøker det for de 70 julekortene som skal sendes til venner og kjente om en drøy måned.

Det jeg imidlertid har fått gjort den siste tiden er å hekle bølgeteppe. Dvs. det er blitt flere bølgetepper. Dette er det andre runde jeg hekler på, i første omgang var det en farge til med i teppe, men etter at jeg var godt over halvveis rakk jeg det opp igjen forrige helg. Her ser dere siste innspurt fra gårsdagen.


Med sykt barn hjemme idag, har teppet blitt ferdig - jeg er bare SÅ FORNØYD! Ennå er ikke tråer festet, men ved å ta bilde korret er det jo ingen som legger merke til det her :-)

Holder på med et teppe til i fargene offwhite, beige og brun, me de var tomme for garn i forrige uke :-( Får nok ta meg en tur ut i morgen dersom Inge er litt bedre (noe det ser ut som), og sjekke om de har fått inn nye forsyninger.
Det er bare SÅ GØY å hekle disse teppene, bare synd at man ikke kan ha ubegrenset av dem.
Ønsker alle en strålende uke.

2 kommentarer:

Agnetha sa...

Bursdagskortet ble fint det Line, og bare å låne stempelet mer om det trengs:) For et nydelig heklet teppe du har laget da. De fargene var jo bare herlige

Sandra sa...

flott blogg =) skal linke til deg i bloggen min så det er raskere for meg å komme på besøk !

Det kortet ble nyyydelig! Blir imponert om og om og om igjen over det dere papirentusiaster får til. Flott teppe også :)