mandag 26. oktober 2009

Jada - det er liv i meg

Beklager at jeg har vært så dårlig til å blogge i det siste, men jeg har i grunn vært dårlig til det meste etter at glasskåret satte meg ut. Fremdels kan jeg ikke går på helen - og det er KJEDELIG etter drøyt 3 uker!

Det er ikke mye hobbylering som har skjedd her i det siste, bortsett fra litt hekling i sofan. Men litt bilder har jeg da liggende fra de siste ukene og her kommer en liten oppdatering - fra det nyeste og bakover. For en drøy uke siden var jeg forøvrig med jobben til Danmark, og innimellom jobbing ble det også en tur på Aqarium der denne karen gjorde seg til i det flotte været.


Mens denne karen her bare måtte foreviges - selv om det var gjennom glass (ganske fornøyd med resultatet til å bli tatt på denne måten - lite skinn i ruta). Han hadde bare en utrlig flott blåfarge, og bildet er IKKE korrigert i fargene - slik så han faktisk ut!

Så er jeg tilbake til høstferien. Dette er bilder som jeg hadde planlagt å blogge for lenge siden, men slik ble det ikke. Her kommer i alle fall et lite knippe med bilder fra den første DELIGE delene av høstferien.
Oslo ble besøkt og i Vigelandsparken hadde ikke gutta vært før, så det var stas. Eldstemann som hadde lest om Vigelandsparken på skolen, kunne ikke forstå at en av de minste figurene i parken skulle være en av de mest kjenste ....


Og jammen har ikke jeg også noen sinnatagger selv....

Den nye Holmenkollbakken var et imponerende syn der den holder på å reise seg. Den er STOR!
Teknisk musem var en drøm for gutter i alle aldere, og her er det eldstemann som tester lyn.
Den første helgen var vi på besøk hos hos gode venner, og barna koste seg alle 6! Med blåbær, båt, bål og pøler hadde vi alle en helt perfekt dag - SÅ TUSEN TAKK Anita og Johnny - dette gjentar vi gjerne!
NAM!!!!!
Måtte jo også ta noen andre bilder enn bare de av barna, og her er noen av dem. Synes det første her er så herlig med den grå og grønne mosen ved siden av hverandre - så forskjellige!
Eller hva med denne robåten...
Drivhusdrømmen var det første som kom på plass i høstferiens første helg. Det vil si da kom drivhuset kjørende - HELT - på lasteplanet, for deretter å bli heiset direkte på plass.

Siden den forrige eieren hadde isolert det med et ekstra glass på innsiden, var det ikke bare og pelle det fra hverandre, så derfor fraktet vi det heller helt, og håpet på at det skulle gå bra. Deg gjorde det - nesten alle rutene var like hele da det var satt på plass.
Litt mosegrodd i kantene, men med litt vann og såpe blir det godt som gull.
Så nå står det klart til neste sommer. Jeg har dessverre ikke fått gjort noe rengjøring i det, men vi får håpe på en LANG høst og en mild vinter, så kanskje jeg er i mål til sommerblomstene skal sås.

2 kommentarer:

May Britt sa...

Ja, det var hyggelig å ha deg tilbake. Godt at du har litt kos å tenke tilbake på, høstferien og Danmarkstur og sånn. Klem

Lillian sa...

God bedring til deg og helen din!! Håper du er på bedringens vei nå! Bildet av blåbærene var flott - godt komponert! Ellers var det også mange andre flotte bilder! :-) Tenkte jeg i samme slengen skulle minne deg på stemplene mine - de begynner å bli savnet... har ny adresse, bytt ut gatenavn med pb 79, så kommer det frem! ha en strålende torsdag! Klem!