mandag 30. november 2009

Scrappet 18 års gave

Igjen er det alt for lenge siden sist. Det betyr ikke at det ikke blir gjort noe inne for papir og hobbyverden, men det meste foregår fremdeles i sofan.

Årets julekortproduksjon er i gang, og alle elementene som skal være med på mine 70 julekort til familie og venner er klare. Det eneste som gjenstår er nå å montere dem sammen.
Så gjenstår bare å se om mottagerne blir fornøyde i år også, ikke så lett når man legger lista litt høyt for seg selv. Dessverre kan jeg ikke vise julekortene her ennå, for mange av dere som leser bloggen, er jo også mottagere av julekort :-).

En ting jeg imidertid kan viser er gaven til denne gutten her (med linselusa som sniker seg med på alle bilder... ):

GRATULERER MED DAGEN MATS!18 år - det er ikke dårlig, og noe ekstra måtte jeg jo finne på. Så med stemmerett, lov til å handle vin og snart sjåfør ble en vinflasken pyntet for anledningen.

Pynten holdes fast ved denne snøringen som jeg fikk ide fra hos Hanne.

Noen kroner er det jo også også godt å ha når man snart får lappen, for da flyr jo pengene... så litt "gas money" kan være greit.
Ellers er flaska pyntet med litt diverse - teksten på den runde stempelet passer perfekt til denne gutten - DU ER SPESEILL FOR MEG!

Og en gutt som slapper litt av....Siden det kun er en uke til oppkjøring - MÅTTE jo litt HARRY godlukt være med... Litt modifisert når det gjelder innpakning, men allikevel med den harry lukta!

Og slik ble resultatet til slutt. Gaven ble overrakt i et meget hyggelig selskap i går.


Så til dere andre GOD ADVENTSTID! Her er det kun adventslysene som har kommet frem.
I kveld skal 72 små pakker pakkes inn og finne veien opp på adventskalenderne.

4 kommentarer:

Anita sa...

Da har jo du litt å pusle med i kveld :p.. Her er det enkel kalender i år, har jo ikke hatt tid til å planlegge og handle inn noe ekstra, så..... Kjempefin gave da, passer jo perfekt for en 18 åring. Flott ungdom :0)) KOs dere, så snakkes vi!

Pia sa...

Så kreativ du er! Flott vinflaske! Og så gleder jeg meg til å se julekortene - krever å få et...;) Jeg skal ordne julekort jeg og, men kjører den enkle varianten, får fikse noe på nettet.
Gutta har finni ut at de åpner kalender hver sin dag, så det gjør det jo litt enklere for mor. Og mor har bestemt at Henny ikke trenger å åpne noen kalender, og det synes gutta er urettferdig.
Hils!

Sandra sa...

heisann =) SÅ kreativ du har vært med den vinflasken! No e slikt hadde jeg aldri kommet til å finne på... Har du blitt ferdig med julekortene nå da eller :p ? Jeg scrapper jo bare digitalt, litt mindre jobb kan man si. Mine ligger klare i konvolutter nå =) Ønsker deg en koselig førjulstid :)

Pia sa...

Kom innom på fredag! Vi er hjemme!