torsdag 1. oktober 2009

Er det ikke det ene så er det det andre...

... nå har jeg nemlig problemer med å få overført bilder fra kamera inn på PC :-( Det blir derfor ikke noen oppdatering med bilder idag heller.

Har forøvrig hatt en flott dag i Oslo. I høstferien er det jo viktig å finne på litt, og idag har vi vært i Oslo hele gjengen. Teknisk musem var et "blinkskudd" for gutta her! Så mange knapper og dupeditter til å trykke på, styre med for å se hva som skjer - 3 timer der gikk fort! Siden gikk turen til Holmenkollen og Tryvann - utrolig så stor Holmenkollbakken blir! Til slutt var det Vigelandsparken som ble besøkt. Eldstemann hadde en liten leselekse om Vigeland for noen uker siden, og synes det var kjempegøy og se det "live". Han synes det var litt merkelig at en av de minste figurene (Sinnataggen) skulle være blandt de mest populære når det var SÅ mang andre der!

Til slutt gikk turen hjem igjen, og godt planlagt, men ikke fortalt - gikk den en liten tur innom IKEA. Flere håndkler til det nye badet, ny dørmatte ute og bilderammer til bilder som mellomste har malt på "kunstskole" ble med i bilen hjem. Nå skal kjellerstue innredes med nye bilder.

Ha en fin helg alle sammen.

2 kommentarer:

May Britt sa...

dere har hatt en hyggelig dag, det er bra:) May Britt

Elins Altmuligblogg sa...

Så artig at dere fikk så mye inn i Oslo dagen. Høres ut som dere hadde det gøy.
En riktig flott helg til deg og dine
Klem Elin