mandag 28. september 2009

Dette er for dårlig...

... det er alt for lenge mellom hvert innlegg. Ikke kan jeg skylde på at jeg ikke har bilder og noe og skrive om heller, for det ligger mange bilder der og venter, nye hobbyprosjekter er igang, og jeg har fått oppfylt en drøm gjennom mange år... Bildene av dette ligger klarer, men må beskjæres og klargjøres for nett - og nå sitter jeg i sofa'n og sløver med laptopen og gidder ikke forflytte meg til en annen maskin :-( LAT - JA - noen ganger er vel det lov også?

Her er det ellers ferietid fra i morgen. Jeg har hatt hjemmekontor idag, og har fått gjort SÅ MYE - denne jobben var også av det morsomme slaget og da er det jo bare topp og sitte hjemme og jobbe! I morgen er det barna som har bestemt - da blir det JUNGELBY! Blir ikke de store utfluktene i ferien, men noe må man jo finne på. I Jungelby får ungene kost seg, løpt, og herjet - og kommer ut noen timer senere svette og veldig blide. Jeg får vel ta med meg noen håndarbeid... så jeg også - om ikke svett - kommer blid og fornøyd ut!

Igår hadde vi en kjempeherlig dag på hytta til Anita - tusen takk for en flott dag! Dere har et perfekt sted for både store og små. Idag er jeg igjen på leting etter hytte.... (er vel i grunn det ganske så ofte...).

Jeg lover at det snart kommer et nytt innlegg - med bilder!

1 kommentar:

Anita sa...

Hei!! Også jeg som lurte på om du skulle ha noe på stoffogstil, jeg kjører innover etter lunsj idag! Men da er det vel jungelby som ruuuler ;0) Du får si ifra hvis jeg skal kjøpe noe for deg :0)