mandag 14. september 2009

Hekling og hardangersøm

Det er lenge siden jeg har heklet noe særlig pga senebetennelse i albumen som lett kommer tilbake, men etter å ha heklet en bord for innfelling for Anita - måtte jeg bare fortsette, det er jo så GØY!

Fant en flott mønster i en bok hos svigermor - og den MÅTTE jeg bare ha. Passer perfekt til salongbordet som også er ovalt. Her litt detaljer...Og slik ble hele duken ferdig. Jeg er bare SÅ fornøyd med resultatet.


Videre ønsker jeg å gi denne rosen til min svigermor - hvorfor?

Hun er nemlig en reser når det gjelder Hardangersøm og se på denne UTROLIG LEKRE løperen!!! Ikke nok med at jeg fikk denne, men fikk også en som var litt kortere til det andre skapet som hører til.Hun hadde brodert en slik tidligere, og det er det flotteste jeg har sett noen gang av Hardangersøm, jeg falt totalt. Synes den er så nydelig med så mye åpne felter.Så Reidun - TUSEN TUSEN TAKK IGJEN!

8 kommentarer:

Maya sa...

Åhhhh de er nydelige!!
Så imponert over de som klarer å brodere sånn!

Mitt personlige stempel er bestilt her;
http://shop.ebay.com/loongchai74/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=

Det er egentlig ett bryllups-stempel ;)
Men jeg fikk endret teksten :)
Ha en flott tirsdag,
klem fra Maya :)

Lillian sa...

Så flink du er!! :-) Skikkelig tusenkunstner! Og svigermor også - den løperen var kjempenydelig!

Nina sa...

Så flink du er til å hekle! ;o) Jeg har et problem når jeg skal hekle etter oppskrift, husker jo ikke hvilke masker som er hva! ;) Hardanger løperen var bare nydelig. Jeg har også en svigermor som er fingernem.... ;)

Sandra sa...

heldiggrisen! Hardangersøm er så utrolig lekkert og så vannvittig tidkrevende! (mitt siste hardangersøm-prosjekt var en pyntehåndduk og jeg er redd jeg ble kurert for livet...)

Også så fin duk du har heklet :) Hekling er moro også er det veldig fint synes jeg :)

Agnetha sa...

Så flott den heklede duken din ble ferdig. Så snill svigermor du har som har laget så flotte duker med hardanger søm til deg :)

Unni sa...

Både hekleduken og løperen var nydelige. Heldig du som har svigermor som broderer sånne flotte løpere til deg :) Ha en fin søndag :)

Pia sa...

Jøss, hekling! Skal si du har mange talenter! Jeg holder meg til scrappinga...

Unknown sa...

Har du oppskriften på den hardanger-løpern?