torsdag 13. august 2009

Kort og hardangersøm

ja ikke sammen da, men det er ialle fall det jeg har holdt på med de siste dagene i tillegg til tilvenning i barnehagen, litt jobb hjemmefra og kose meg med gutta.

Tirsdag var jeg sammen med Agnetha og Anita og laget kort. Det vil si så mange kort ble de ikke på noen av oss den kvelden - det ble ETT på meg! Teksten på stempelet synes jeg var så kult (jobber jo i døvemiljø)

og disse øyestikkerne kjøpte jeg i England for et år siden. Det er sjelden jeg bruker klistremerker, men disse synes jeg var fine.

Slik ble hele kortet. Panelene sveivet jeg ut hos Agnetha - de er bare SÅ FINE! Så tusen takk for lånet! Eller er dette kortet som alle mine andre kort - enkelt i stilen, men det er nå slik jeg liker det da!

Hardangersøm er noe jeg har hatt lyst å prøve meg på i MAAAAANGE år, men aldri fått ut fingern til å gjøre noe med det. Det har jeg gjort denne uka. Mandag kjøpte jeg stoff og garn, fant et elgammelt mønster hos mamma og satte igang. Det var farlig - for jeg får jo ikke stoppet - det er KJEMPEGØY! Jeg syr en enkel duk med en hullkant rundt..

og synes jeg har kommet ganske langt.

Sliter litt med disse kryssene i midten av de åpne rutene, men det blir vel bedre etter hvert tenkter jeg når jeg vet hvor mye jeg skal stramme tråden.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!;D
Kjempe flott kort!! Jeg har ikke så veldig greie på hardangersøm, men det så i hvertfall velig fint ut;D
Klem Ida:o)

Anonym sa...

Selfølgelig! Jeg legger til deg i min;D

pia iris sa...

et flott kort med morsom tekst.
hardangersøm er bare kjempegøy og morsomt.
jeg elsker å brodere det.

Anita sa...

Sååå fint det blir! Som du ser hos meg har jeg ikke sydd noe, men har laget 3 kort og Barna har laget hvert sitt. Om ett oar timer drar vi på hytta, det blir godt. Pakker minst mulig denne gangen, og håper på å få byttet ett vindu OG plukket litt blåbær. Joh. har mere vondt en noen gang, så kanskje jeg får bytte vindu med pålagt hånd :p.
Ellers skal jeg male bittelitt. OG hekle OG hekle..... Hvis dere har lyst på en lørdagstur opp i de grønne skoger på fjellet er det sikkert blåbær nok til dere også :0). Ha en strålende fin helg! Klemmer fra Anita