mandag 15. juni 2009

Håndsydde puter og bordkort

Det er litt dårlig med blogging om dagen. Det er ikke fordi jeg ikke gjør noe, men mer fordi jeg har litt for mye å gjøre, men det er vel slik det er de siste to ukene før skoleferien.

Det blir ikke så mye tid til hobbylering heller, men noe får jeg da gjort. I helgen sydde jeg ferdig putene som jeg tidligere har håndsydd sekskanter til (har også en duk som er nesten ferdig - mangler bare bakstykke). Midtstykke er altså sydd for hånd. To slike puter har det blitt og så måtte jeg jo ha et par som bare var rød med hvite dotter... Synes det ble kjempefint til de nye putene (som er skikkelig barnevennlig *ler).til utemøblementet

Forrige uke gikk med til sykdom og skoleavslutninger, og denne uken er det også fullt opp. I morgen inntar 34 1. klassinger teltet i hagen. Disse har med seg lærere da det er i skoletiden så det skal nok gå veldig bra. Pølser med tilbehør er innkjøpt, og kake er bakt (regner med at din også er klar Anita...).

Onsdag er "fridag", mens det torsdag braker løs igjen. Denne gang er det eldstemann som skal feire 10 års bursdag sammen med en kamerat i klassen. I den anledning har vi invitert hele klassen - og med storklasser - blir det 45 stk 10 åringer!!!! Men jeg regner med at det også går veldig bra - vi er jo tross alt 4 voksne...

10 åringen har hatt noen ønsker for dagen da, og det ene er at de skulle ha bordkort, slik at det kunne bestemme hvem som skulle sitte hvor (selv skal de sitte på hver sin ende - og ha gullkrone på hodet *ler). Da var det jo bare å sette igang da - 45 bordkort har det blitt - også denne gangen har jeg benyttet de nyeste stemplene. Gutta får blå og jentene rosa.

På baksiden har jeg laget en ring som skal tres rundt serviettene.... Kjempenkelt fargelagt, men synes de ble veldig dekorative allikevel (serviettene skal være mørke blå).

Og og ikke dette er nok så blir mannen i huset 40 år i juli og dette skal feires på lørdag. Fredag har jeg fri, men siden jeg er så sær og stiller litt krav til ting, så var jeg ikke fornøyd med det vi innhentet av tilbud på mat - så den skal jeg lage selv fredag og lørdag. Har finkjemt kokebøker og rotet på nettet - for denne gangen blir det TAPAS og det har jeg jo aldri laget, men det går nok greit det også.... *ler
Ha en strålende uke - som dere forstår blir det nok ikke noen nye blogginnlegg på meg denne uken .... tror jeg....

4 kommentarer:

Irene sa...

Lekre puter, kule bordkort -- og *stønn* så mye du har å henge fingrene i!! Samtidig så er det jo morsomt også :-)

Grethe sa...

Hei! Har vvært på en rundtur i bloggen din, her var det mye lekkert å se på. Takk for titten.

Helene sa...

jeg har verdens flinkeste tante da!! du er helt utrolig :) kjempe stolt av deg jeg. klem fra helene

Agnetha sa...

For noen flotte puter Line! Og de bordkortene var jo bare herlige. Her har det og vært fullt opp, men ser ut til å roe seg ned nå. Hadde vært flott med en kort/scrappekveld snart:)