onsdag 3. juni 2009

Digitalt album

Jeg har i det siste ikke vært så flink til å blogge. Det skyldes at jeg har holdt på å lage et digitalt album til min niese som var konfirmant i helgen - det falt i smak! Albumet ble på over 40 sider, og her kommer et lite knippe av sider fra albumet (hulter i bulter)....


I kveld har jeg laget en digital LO - dvs denne gangen er det faktisk i forbindelse med bursdag for eldstemann og en klassekamerat. Synes digital scrapping var helt genialt til formålet.


Eller har jeg hatt en stålende fridag. Sammen med Anita har jeg shoppet og shoppet og shoppet -på Stoff & Stil, Sandvika storsenter og Ikea. Det er har vært en super dag med kjempehyggelig selskap!!!

3 kommentarer:

Berit sa...

Tenker den albumen ble godt motatt:) Ble iallefall kjempefint!

Anita sa...

KJempefine sider!! Takk for igår! Koselig! Duu! Tror jeg må få de andre teppene også jeg, for det ble veldig koselig med noen hjerter + at jeg skrev :" Fra 1. trinn 2009" på det ene hjertet! Sikkert nok med ett hjerte på de andre, men det var koselig med den lille inskripsjonen :0) FIkk forresten 4 tomatplanter i går av en nabo så da trenger og vil jeg ikke ha flere! Vi snakkes kanskje ikveld! Klem!

Elisabeth sa...

Guri, så lekkert!!!!
Det blir et minne for livet, du er kjempedyktig!