lørdag 27. juni 2009

Bryllupsbord

Idag har jeg hatt en kjempemorsom jobb. Jeg har pyntet bryllupsbordet for Anne Grete. Tusen takk for tilliten.
Utgangspunt - en kantine på en arbeidsplass. Her har vi fått på plass endel av bordene, mens det står stoler og andre bord hulter til bulter rundt.

Duk legges på - løper i rosa rulles ut og en sekk med eføy kommer frem. Planer var at det skulle været et bord som var dekket med blomster/eføy fra ende til annen. Uten noen oppholde. Så var det litt sammenbinding av eføy enkelte steder for at den gjenstene ikke plutselig skulle få dem i maten...
Så kommer lysestaker, lys og blomstervaser på plass. Blomstervasene har jeg vært så heldig å få LÅNE av FRYD FOR ØYET på Kaldnes brygge. Så TUSEN TAKK til Jannicke og Lise.


Deretter var det bare å sette seg ned med de 5 bøttene med markblomster. Disse ble satt opp i små tette buketter (for at de skulle holde bedre - etter tips fra Fryd for øyet's Lise). Her ses en av bukettene klar - og så nydelige vaser til dette formålet - de var PERFEKT! Fargene i blomstene skulle være i grønt, hvitt, og over mot blått og lilla.

Som bordkort hadde de stener som det var malt på, og hva er vel da bedre enn servietter med stenmotiv - sten som er formet som er hjerte - passet perfekt! De lilla båndene som holder serviettene sammen er smale papirstrimler - så enkelt.

Og slik ble det ferdige resultatet. (manglet bare å ordne stolene pent...)


Det var ikke noe lite bord heller, men et langbord dekket til 26 personer på hver side...


Så tusen takk Anne Grete for tilliten - og GRATULERER MED DAGEN til dere begge.

3 kommentarer:

Maya sa...

Åhhh så vakkert bord!!
Nydelig pyntet :)
Så lekkert med markblomster og de nydelige vasene da!
Flink du :)
Klemmer fra Maya:)

Anette sa...

Et nyyydelig bord Line! Så stilfult og rent - lekkert!!

Anita sa...

Så fint bord! Prøvde å chatte med deg i sta, men for ikke enterknappen til å virke så det skjærte seg :0p! Håper den er fiksbar. Kose dere!