onsdag 6. mai 2009

2 kort til samme gutt

Idag har jeg igjen laget to bestillingskort. Denne gangen til samme gutt. Synes da det er viktig at det er ulike, og det synes jeg at jeg har fått til. Det første er i sort med sølv stemplet swirler på selve kortet.


På dette kortet har jeg ikke brukt noe stempel, men kun den egenlagede Word-arten fra tidligere.
Under midtfeltet har jeg tegnet med sjablong - navnet hans i sort på det grønne og sølv på det sorte.
Det var ett eller annet som manglet, men i et skrin fant jeg denne sommerfuglen fra Agneta - perfekt i fargen!


Kort nummer to er fra foreldrene til gutten. Jeg ville derfor at dette skulle være litt spesielt. Kortet er brettet på samme måte som i forrige innlegg, og ligner i grunn ganske mye, men her har jeg brukt en annen tekst som jeg syns passet når det var fra familien.


Han har interesse for golf, derfor golfmusa. Bak er det et panel til å brette opp, og låsen er en liten stjerne (disse kjøpte jeg på europris før jul - og nå er det krise for jeg har kun noen få igjen!!!).

Navnet har jeg festet på paneler og satt det opphøyet på et bånd som ligner på metall (er papir) som er kjøpt på Nille (flott med disse billigbutikkene som også har kortutstyr).

Teksten kan du se her...


I morgen blir det ingen innlegg herfra, da skal jeg på tur med jobben, men jeg er snart tilbake, har flere bilder som ligger og venter på en passende anledning...

3 kommentarer:

pia iris sa...

2 veldig flotte kort som ikke lignet, men var flotte sammen.
likte fargene dine.

Anita sa...

KJempefine kort, ble så inpsirert at jeg føk på kjøkkenet og laget 3 kort!! To uten stempel men med sånn wordart som hos deg! Takker for inspirasjonen! Hvordan går det med bekkenet?? Ta det med ro en stund du så håper jeg det går bedre! Skal på seinvkat snart jeg :} Klem!

Lillian sa...

HEhe, nå har jeg sittet i bortimot en halv time og bladd nedover i bloggen din - sånn går det når man er sjelden innom! Skal skjerpe meg :-)
Utrolig mye flott har du laget, og konfirmasjonskortene var både lekre og inspirerende. Og jeg er imponert over din utrolig forbedrede fototeknikk!!! Utrolig bra bilder - helt tydelig at du lærer! :-) Bildene med blåveis viste tydelig det. Flink du!!! :-)
Så håper jeg du har det bra, at ungene friskner til, og at sommeren finner skikkelig fotfeste. Ha en strålende torsdagskveld!
Klem, Lillian