tirsdag 10. juni 2008

Bryllupskort

I kveld har jeg laget et bryllupskort som jeg har hatt på bestilling. Ideene har ligget i bakhodet i lang tid, men det var først etter Englandsturen at det virkelig løsnet. Dette "bok-kortet" falt jeg totalt for da jeg så det i en butikk i England - og her er altså resultatet (Jada jeg vet at "wedding" arket står feil vei - men jeg hadde ikke flere, og synes det passet så godt).


Blomsten/bladet som står under båndet i midet er den samme som jeg har hjupet til å lage til alle bordkortene i bryllupet. Som bordkort er de festet til hjertet med bånd som henger. Hjertene skal plasseres oppe på glassene.

Det er 3 familier som har gått sammen om gave. Derfor har jeg på sidene "bak" laget ovaler som hver enkelt familie kan skrive sin hilsen til brudeparet på.

I tillegg har jeg laget et kort til som skal i samme bryllup. Enklere det - det er jo bare fra oss...

Med en liten kake som popper opp når man åpner kortet.

3 kommentarer:

Mats Bettum sa...

Utrolig fine kort! Jeg hadde aldri greid å lage så fine kort... Setter stor pris på juleverkstedene vi har hatt i flere år, det er så sosialt og vi kommer sammen en dag og koser oss :)
Stolt av det du lager jeg! Er mange som kan beundre deg den kunsten...

Mats

Anita sa...

Så flotte kort!! Gleder meg til høsten jeg!! Da skal jeg lære!!! Kos deg!

Hilde sa...

Åh, så flott et bok-kort...MÅ jo da spørre hvordan du har laget det???

Flotte bilder av brudeparet også. Likte veldig godt det nederste jeg da, der bruden titter mellom beina på brudgommen....flink du...