søndag 24. februar 2013

Endelig kortlaging


I dag har jeg kost med med litt kortlaging. Noen ganger må hjertet få lov til å styre før hjernen, og etter ett år uten nesten noe kortlaging og scrapping, har jeg i dag kost meg med hobbyen. Jeg vet jeg får igjen for det i uka som kommer, men denne gangen så fikk fornuft vært fornuft...

For første gang har jeg forsøkt med på bakgrunner med aluminium og maling. Jeg har forsøkt å få tak i aluminiumstape på Biltema, men tror det hadde vært noen scrappedamer der før meg - de var i alle fall tomme. Hva gjør man da - jo man forsøke med aluminiumsfolie.

 
Det skulle vise seg at gikk kjempebra. Med diverse puncher, aluminimusfolie og sort akrylmaling satte jeg i gang.

 
Det er vanskelig å lage kort til gutter og menn som blir tøffe synes jeg, men med denne bakgrunnen som ble uttrykket helt annet.

 
Da jeg først var i gang - fikk jeg helt dilla. Det ble mange kort - enklet i uttrykket slik jeg liker dem, men allikevel så forskjellige.

 
Dette er helt klart noe jeg kommer til å gjøre flere ganger. Ikke bare passet bakgrunnene til guttekort, jeg synes også de ble ganske så tøffe til jentekort.

 
Bildene har jeg hentet fra en FB-gruppe

 
Eneste problemet ble kortet under, der jeg stemplet rett på aluminiumsfolien (hjertnene og teksten), men det ville ikke sitte så goddt.

 
Nye kort skal nå fylles i kortboksen min på jobben, så får jeg bare håpe at det er andre enn meg som også liker denne stilen. Beklager litt dårlig bildekvalitet, men de er tatt i dårlig lampelys..Ønsker dere alle en fin uke! 

3 kommentarer:

Hilde Audahl sa...

Kjempeflotte kort. Guttekort er ikke enkelt men du fiksa det bra.
Hvordan har du gjort det? Malte du bare på folien?

Anonym sa...

Knalltøffe og fine ble de. Du må nok bare fortsette nå:-) Klem fra Ingunn

Birgitanita sa...

Så tøffe kort du har laget. Folien var jo flott både til gutt og jente. Kreativt gjort. Ønsker deg en fin uke. klem.