tirsdag 7. juni 2011

Cupcakes og avslutninger

Da var "avslutningssesongen" igang. På denne tiden er det jo avslutninger på det meste - både for barnehagebarn, skolebarn og for oss voksne. Idag har vi hatt felles avslutning for hele skolen - en genial ide. Dette var første gang det ble gjennomført på vår skole og det kan virkelig anbefales. Alle trinnene hadde forbred et par sanger/innslag hver og det var en hyggelig stund for oss voksne.

Kaker skal jo også bakes til slike anledninger. Idag var det ikke min tur, men derimot i morgen da vi skal ha sommerfest i barnehagen. Etter skoleavslutnigen var det bare å sette i gang. Ett brett med aqua-fargede og ett brett med lilla cupcakes ble bakt.


Ekstra pynt utenom kremen hadde jeg ikke tenkt å lage, men så lå det nå noe ferdig innfarget marsipan i kjøleskapet da.... så da ble det Cupcakes med blomst og sommerfugl til morgendagens fest - nå er det bare å håpe på at barna blir fornøyde.


Jeg ønsker alle flotte avslutninger fremover - med eller uten kakebaking ;)

5 kommentarer:

Christine sa...

Og jeg glerder meg til i morgen:) Line du er fantastisk og utrolig kreativ også synes jeg du er kjmpeflink med alt du lager. Nok en gang tusen takk for at du lager kaker til i morgen :)

Pia sa...

Så du har slengt deg på cupcakesbølgen? Disse ser jo nydelige ut, regner med at de smaker nydelig også!

line sa...

Nei ikke akkurat slengt meg på nå - har bakt slike lenge... Her i huset kaller vi det faktisk muffins ennå ;)

monicas hobby sa...

heia kor fine cupcakes du har laga ,, men ka slags blandin e det oppå ,, hvis du vi si det .. ha en super dag ..

line sa...

Monica: Jeg har pyntet dem med smørkrem. Dvs. jeg tar utgangspunkt i en krem til sjokoladekake, men dropper kakao. Oppskrift: 100 g margarin (mykt), 300 g melis, 3-4 ss vann, 2 ts vaniljesukker. Piskes godt til luftig krem.