mandag 26. juli 2010

Scrapperommet tar form

Jeg kan ikke skryte på meg at dette er mitt scrapperom (kun et bilde jeg har lånt på nettet). Uansett rommet mitt begynner virkelig å ta form. Jeg rydder og kaster og rydder og kaster, og oppdater MASSE jeg ikke viste at jeg hadde. Det er morsomt, og jeg gleder meg til å sette meg ned og virkelig kreere :)

Idag fant jeg blant annet et kjemepfint dekorark - som nå ligger først i restepapirkurven - det var bare SÅ FINT, og skal brukes på første kort jeg skal lage på nytt rom.Selv om rommet over er enormt imponerende, vet jeg jeg ikke om jeg ville hatt det, det blir liksom litt i meste laget. Synes rommet mitt blir rimelig imponerende det også - og det er så delig å se hva jeg virkelig har.

Siden jeg holder på med rydding, er det dessverre ikke blogvennlig ennå (pulten er overfylt med papir og ting og tang). Uansett er det MASSE som endelig har fått sin endelige plass. Idag laget mannen min noen hyller til de monterte stemplene mine, og det ble bare så fint. Trodde jeg fikke plass på de han laget, men tror nok han må kjøpe litt mer glattkant og lage i et par til...

Hylle til blomster kom også på plass idag, så nå står de der slik at jeg har full oversikt over dem.

Det som gjenstår er hvordan jeg skal lagre umonterte stempler (tror jeg har en plan...) og bånd. Jeg har sett mange flotte løsninger, men mange av mine bånd er korte biter, så jeg må nok gruble litt mer på hvordan den perfekte løsningen skal bli der.

Så frem til rommet mitt er blog-vennlig får dere nyte bildene av drømmerommet over.

Ønsker alle en flott kort og scrappe uke.

1 kommentar:

Nina sa...

Jeg er spent på hvordan det blir seendes ut til slutt. Lykke til med ryddingen :)