torsdag 8. april 2010

Innvielse :)))))

Da er det nye drivhuset mitt innviet :)))) Etter en prøvenatt med varmeovn og gradestokk med max og min temp, fikk de små frøplantene mine igår sitt nye hjem. Ikke bare fikk de nytt hjem, meg jammen fikk de nytt på bena også.


Ikke mindre enn 150 frøplanter ble pottet om igår - da var jeg tom for potter...


Idag måtte jeg derfor kjøpe flere etter jobb. Dermed fikk 50 planter til ny næring. De jeg planet om igår, stod så flott som bare det :))))


Da jeg var innom Plantasjen igår - stod disse bare og ropte på meg. Jeg førsøkte meg på overvintring fra noen ifjor, men det gikk ikke helt etter planen. 4 nye Pelargonium fikk dermed være med meg hjem. De tenkte nok at nå skulle de virkelig får det koselig - i nytt drihus og med masse god stell - men hva skjer...


Jo ikke før de er innenfor døra, blir det beskjært slik at 7 nye plantebabyer så dagens lys. Så får vi bare håpe at de liker seg i sitt nye hjem.


70-80 liter med jord har gått med så langt. I morgen har jeg fri, så det spørs da om ikke noen Skaugumer og noen Georginer også får litt jord på seg.

Jeg koser meg STORT med mitt nye drivhus, som har blitt så fint. Med en pappa som har hatt drivhus i mange år, er det greit med litt konsulenthjelp. I tillegg har han vært så snill og skaffe/hjelpe til å sette opp hyller slik at alle de små får plass. Hadde en komentar til mann i huset tidligere i kveld - "Jeg tror drivhuset er litt lite..." Men det er ikke det, selv om hyllene snart er fylt opp, og nye frø er sådd idag.

4 kommentarer:

Agnetha sa...

Jammen har du kommet godt i gang med å innvie drivhuset :) Kos deg en masse med planting i morgen, og takk for tipset om pelargonia på plantasjen :)

Sivic sa...

Her så det flott ut i drivhuset ditt!! Håper du får det til og at alt spirer og gror godt : )
Du er jo heldig som har konsulenthjelp : )

Pia sa...

Se der, ja! Blir spennende å se hva du får "vokst fram"! Lykke til! Og god helg!

Guro sa...

Gratulerer med drivhus, nikker gjennkjennede her, har nettopp plantet ut masse selv i familiens nye drivhus; utrolig spennende!
Gleder meg til å se hva som dukker opp etterhvert :-)
Gleder meg til å følge med videre.