onsdag 2. januar 2013

Nytt år nye muligheter

2012 ble ikke noe godt bloggår :( Etter å ha blogget i noen år nå og hatt innlegg 1-2 ganger pr uke, ble det i gjennomsnitt kun 2 pr mnd dette året.

Jeg ser at det stadig er noen innom bloggen min, og det setter jeg virkelig pris på. Dere som har fulgt meg en stund vet at det ikke skyldes lyst, men rett og slett det at jeg sliter med sitting, og dermed heller ikke får gjort så mye hobbyting som jeg ønsker.

Jeg håper 2013 blir et bedre år, og jeg skal forsøke å ta meg selv i nakken og lage noen små innlegg, og også bli flinkere til å kommenere inne hos dere som legger igjen små hilsner. Frem til da ønsker jeg dere alle et godt nytt år.

4 kommentarer:

NTB sa...

Hei

Jeg følger med deg, så hyggelig om du kommer med innlegg av og til! Vi skal jo ikke føle dette som noe press :-) Lykke til! NIna

line sa...

Takk for det Nina. Nei jeg føler det ikke som noe press, men vil så gjerne men får det bare ikke til for tiden :( Takk for at du stikker innom :)

Agnetha sa...

Du er ikke alene om å ikke prioritere bloggen din i 2012. Her ble det en ok start, men så stoppet det opp. Ble liksom nok etter at skole var fulført, vakter tatt igjen på jobb osv. Men satser på at 2013 blir et mye bedre bloggår på meg:)

Sivic sa...

Hei Line og godt nytt år!!
Ser det er lenge siden jeg har vært innom bloggen din, spennende med opp-pussinga på Torpen :)
Ser flott ut!
Klem