onsdag 1. februar 2012

Vinter på Tjøme

Bortsett fra temperatuen som idag var i underkant av -10 grader er det lite som minner om vinter på Verdens Ende på Tjøme. Ikke det at vi har de helt store mengdene av snø her på Nøtterøy heller, men der er nå i alle fall så mye at unger får stått på ski og aket. Skøyteis er også laget på bl.a skolen, så de koser seg for tiden.

Jeg sliter fremdeles med å sitte, så idag har jeg vært en tur på Tjøme med nytt kamera og masse ny kunnskap fra kurset. Innstillinger er testet, forkastet og nye er testet :) Jeg trodde egentlig det ville bli en litt kjedelig himmel idag, da det var helt grått her på Nøtterøy, men da jeg kom frem til Verdens Ende dukket det opp en nydelig stripe av rosa som holdt seg den timen jeg var der ute.Vippefyret er vel noe alle som har vært her har på minnebrikka, men synes nå det er ganske så flott jeg da - spesielt med en flott himmel i bagrunnen.

Jeg kommer sterkere tilbake med andre hobbyer når jeg er bedre, i mens får dere smøre dere med tålmodighet og litt fotografering :)

Takk til alle som allikevel stikker innom - jeg ser det er mange :) |

2 kommentarer:

Pia sa...

Flott bilde:)

Sandra sa...

så flink du er til å ta flotte bilder ! Har et nokså bra speilreflekskamera men jeg kan alt for lite om det....