mandag 16. januar 2012

Jeg har vært på fotokurs

... og det var bare SÅ MORRO!

Jeg har alltid hatt en interesse av å fotografere, men jeg har aldri gått noe kurs for å lære mer om dette. I høste meldte jeg meg inn i Tønsberg Kamerea Klubb og når det satte opp kurs var jeg ikke sen om å melde meg på.

2 kvelder og en lørdag så fikk mann og barn klare seg selv, og jeg ofret dem ikke en tanke engang, oppslukt som jeg var i fotografiets verden.

De to første kveldene var det teori, mens vi halve lørdagen praktiserte :) 16 danser stilte velvillig opp i det litt sure været, alle med en så positiv holdning!

Oppgaven vår var å ta portretter, her er en liten smakebit. Først ute var Julie...


deretter Camilla


Dette bilde synes jeg egentlig selv er ganske flott, og jeg er så irritert på meg selv for at det ikke er helt skarpt!


Jeg lærte uansett masse, og har fått en helt ny fortåelse for fotografering. Jeg gleder meg til jeg har litt tid til overs slik at jeg kan ut og fotografere.

4 kommentarer:

Anette sa...

Kjempeflotte bilder du har tatt Line!
Har veldig lyst til å gå på kurs selv :)
--klem--

Agnetha sa...

Høres ut som et supert kurs. Slikt som du har vært med på har jeg og lyst til å bli med på. Så får se om jeg ikke får gjort det når skolen er ferdig:)
Flotte bilder, og jeg gleder meg til å se mer av det du skal ut å knipse nå:)

May Britt sa...

Dette er jo bra Line... Likte alle bildene jeg, men nr 2 likte jeg best. Du nevner skarpheten selv, men jeg synes også den trestammen (grønne) er litt sjenerende. Men knall lys og fin vinkel.... Tror jeg trenger kurs :)

Pia sa...

Så gøy! Jeg gikk også på fotokurs en gang - veldig lærerikt!