tirsdag 2. november 2010

Halloween-fest

I går kveld hadde jeg tenkt å blogge noen bilder fra årets Halloween-party som mellomste hadde hjemme, men blogger ville ikke være helt venner med meg, så derfor sitter jeg nå på et hotellrom i Oslo og lager dette innlegge. Litt skal man jo og gjøre når man sitter her også :)

Litt pynt må til på en slik dag, og da er det jo greit å ha mengder av papir liggende. En blokk med sorte ark ble til en HAUG med flaggermus som ble brukt til å pynte inngangen (ute) - slik at de som kom på "knask eller knep" måtte finne veien gjennom flaggermusene... samt at et par lykter ble pyntet med flaggermus.

Inne ble de pyntet med flaggermus på lampetter....


Taklampa over bordet ble også pyntet med en haug med flaggermus. Det ble ganske stilig når vi dimmet ned lyset, slik at det så ut som de fløy rundt 4 måner :)
 Bordet ble pyntet med sorte plastsekker som duk...sorte kubbelys og ...


utklipp av edderkopper og edderkoppnett fra et bokbind :)
Jeg hadde også laget små kister som ble fylt med gotteri, men navn på dem - det kunne jeg ikke ha, så derfor ble disse søte små spøkelsene også til bordkort.


Til mat ble det servert - blodig potetmos....

 
... og edderkopp pølser.


Gutta koste seg... og også klassebamsen var heldig å få være med. Han var utkledd som en blanding av rødhette og en sjørøver.


Til slutt et bilde av gutten som hadde festen ....utkledd som varulv (arvet fra nabo'n) for anledningen :)3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Stilig!!! Halloween er jo bare supergøy for store og små ;))

May Britt sa...

Flott, Line!!

Likte godt flaggermusene, edderkopppynten på duken og edderkopp-pølsene;) Ikke rart disse gutta koste seg....

Agnetha sa...

Så stilig Line! Ingen tvil om at dette ble en veldig vellykket kveld:)