lørdag 23. oktober 2010

Morsom fødselsdato og avslutning av sommeren 2010

Det var nok mange av de som venter barn i disse dager som gjerne ville at barnet skulle komme - 20 10 2010. Denne familien var så heldig å få sin jente denne dagen. Jeg fikk i oppdrag å laget et velkommen til verden kort til jenta som heter Tilde.Siden datoen var så spesiell var det jo morsomt å ha den med på kortets forside.


Dato og navn ble laget av varmembossing i sølv. Jeg brukte her to lag (skrev oppå en ekstra gang) for å få litt ekstra høyde på dette. Litt bling må til -her i form av blingblomster som har fått en klar bling i midten.


Inne i kortet har jeg brukt en av mine Word-art pluss et stempel med velkommen til verden lille prinsesse. Skrivefelt ble pyntet med hjerter og litt bling.Denne Word-arten har jeg tidligere lagt ut her i bloggen. Jeg synes det en like fin til nyfødte som til konfirmanten. Dersom du ønsker å benytte deg av den finner du den HER.


Idag har jeg (dvs jeg har dirigert og mannen har bært) tømt drivhuset og slått av strømmen - så nå er det slutt på sommeren også her på Nøtterøy. De fleste plantene som jeg ønsker å overvintre har fått sitt opphold i kjelleren, mens denne chiliplanten som er FULL av chili - skal få stå inne slik at jeg har lett tilgang til dem i forbindelse med matlaging. Jeg har tidliger laget chili/hvitløk/timian-olje - den ble kjempegod, og jeg skal lage mer i løpet av de neste dagene, for som dere kan se har jeg nok å ta av!


De fleste Pelargoniene har kommet ned i kjellerne, men noen har fått lov til å være i stua en stund. Disse blomster SÅ flott ennå, og derfor synes jeg det er for ille å sette dem bort. Denne nydelige Dronning Ingrid - har fått hedersplass i stua.


Så nydelige - sarte rosa blomster - HELT HERLIG. Så med disse blomterbildene erklærer jeg sommeren 2010 for over også her på Nøtterøy, og det var vel greit siden den første snøen dalte ned her på torsdag.


Ønsker dere alle en riktig god helg!

3 kommentarer:

Pia sa...

Det hadde jeg ikke tenkt på, men det var jo en artig fødselsdato, ja! Nydelig kort!
Og du får til flotte blomster inne også, ser jeg!

Red Hobbitt sa...

Tenk så artig å ha en sånn fødselsdato!
Skal si du er proff å lage kort. Jeg er på novisestadiet og suger til meg all inspirasjon når det gjelder scrapping.
Den chilien din er megasvær. Har aldri sådd chili før, men det tror jeg må prøve til neste år.
Pleier også å lage chiliolje med hvitløk og basilikum, men da har jeg kjøpt både chili og hvitløk.
Nyt resten av helga!

Agnetha sa...

Et flott velkommen til verden kort, og en morsom dato å bli født på :) Wow...den chiliplanta di' var jammen flott altså