mandag 9. august 2010

Sommer i Vestfold og juleforbredelser

Endelig har vi hatt noen ordentlige sommerdager her i Vestfold. Vindstille og sol - det er ikke hva som har vært tilfelle tidligere i sommer. Denne helgen var imidlertid helt fantastisk og vi har tilbrakt den på vannet/øya.

Siden kamera alltid er med på slike turer, hender det innimellom bilder av gutta at det dukker opp ett og annet motiv uten barna. Som denne lille fyren her som landet på kløverblomstene rett ved teppet der jeg lå og solet meg :) Ikke lett å få tatt bilde, for de er jo så raske med å fly avgårde igjen...Eller hva med denne rustne korten som lå gjemt litt inn i mellom grasset på stranda og fanget min oppmerksomhet.


Lørdag ble det ganske sent før vi reiste fra øya, og her var det vist noen som hadde reist fra stolen sin...Hva er vel nydeligere enn en barnehånd full av sand. Dette bilde tok jeg mandag i forrige uke, da mann og barn var på camipingbiltur, og jeg var på jobb. Siden de ikke var langt hjemmefra kunne jeg komme på besøk på ettermiddagen - kjempehyggelig. Jeg synes bilde er litt morsomt, da du kan se sandkornene som blåser vekk fra hånden - denne dagen var det IKKE vindstille.Inne på forumet Glitter & Stas har de en stempelutfordring gående. Denne gangen kom det to stempeltrykk og det første var et julemotiv. Det er lenge til jul ennå, men siden jeg lager mange kort (like) til familie og venner, er det greit å ha noen ekstra ferdige i god tid - for salg. Dette ble et litt annerledes kort - med tag til å skrive på.
Festen et rødt bånd i tagen for letter å få den opp, og pyntet litt med noen raindrops og et par blader.


Nærbilde av den søte musa. Motivet er fargelagt med Distress Ink farger.Og slik ser tagen ut når du tar den ut. Bak tagen har jeg stemplet god jul (synes så vidt i overkant her).Kort nummer to er et høstkort, også dette fargelagt med Distress Ink. Her har jeg stemplet med bladstempel på selve kortet. Dette er et stempel som jeg brukte mye tidligere, men som har ligget en stund. Plutselig var det der igjen da jeg ryddet opp i hobbysakene :)
Et litt dårlig nærbilde av jenta...hun er forøvrig helt nydelig!


Jeg er nok snart tilbake igjen, for det ligger et bryllupskort som er nesten ferdig på pulten min ...

2 kommentarer:

Pia sa...

Så flotte kort! Du koser deg nok på hobbyrommet, tenker jeg!

Monicas hage og foto sa...

Flotte kort og fine bilder:)