søndag 27. desember 2009

Tema: hodeplagg...

Jeg har tidligere lovet dere bilder fra BADING - og her kommer endelig bildene. Jeg er med i en gruppe damer som trener i vann en gang i uka. Treningen drives av fysioterapeuter (Aqua Frisk). Vi er nå ferdig med 3 år de fleste av oss og er fremdeles stort sett den samme gjengen som da vi startet - og vi har det SÅ MORRO!

Den store inpirasjonskilden vår er var alltid like bilde Heidi som "presser" oss på en måte som gjør at du bare MÅ yte litt ekstra! Etter siste trening for sesongen er vi ute og koser oss, og det er der ideene myldrer. Denne gangen håpet vi å vippe Heidi av pinnen med vårt lille show - og her er reaksjonen idet damene kommer inn i svømmehallen... Tror vi fikk vippet henne av pinnen ja :-)

Som overskriften viser var tema denne gangen hodeplagg. Det eneste kravet var at hodeplagget skulle tåle og være med på en times trening i vann! Selvfølgelig var Heidi sporty og fikke låne litt utstyr...

Med nye hopp, sprett, stryke, kondisjonsøvelser leder hun oss gjennom timene - noen ganger hver for oss og andre ganger sammen sånn som her. Alltid er Heidi selv med på land...


Plasutstyr passer jo perfekt i det våte element...


... men fullt så bra går det ikke med papir... Det er ikke alle fall ikke lett å se noe når papiret utvider seg!
Har hun sovenet tro?

Treningstimen ble denne gangen avsluttet med SYNKRONSVØMMING...


Og her kommer til slutt bilder av alle de spreke damene (to av oss hadde dessverre frafall, men var med på land (en ved siden av Heidi her... og jeg som fotograf).Selvfølgelig hadde vi også en premie for beste hodeplagg - og her er den heldige vinneren (vinner ble bestemt av Heidi) med premien - en frodig badedame!Til slutt en bilde av hele gjengene samlet, og med dette ønsker jeg dere alle GOD JUL og GODT NYTT ÅR DAMER!

2 kommentarer:

Pia sa...

He he, artige bilder! Ser ut som en herlig gjeng!
Ha ei fortsatt god jul!

DANIELA BIGHIU sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.